Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Big Khan παρουσιαζεται στο νέο trailer του Mutant Year Zero: Seed of Evil

*
Η Funcom και η The Bearded Ladies δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Mutant Year Zero: Seed of Evil. Πρόκειται για το επερχόμενο expansion του Mutant Year Zero: Road to Eden και σε αυτό θα δείτε για πρώτη φορά ένα νέο mutant, τον Big Khan.

Ο Big Khan είναι ένας βετεράνος stalker ο οποίος εξερευνά μόνος του τη Zone. Ειδικεύεται σε κρίσιμα χτυπήματα και έχει στη διάθεσή του τα mutations “Ground Pound” και “Flame Puke”, που τον βοηθάνε να αντιμετωπίζει ομάδες εχθρών.


Το Mutant Year Zero: Seed of Evil θα κυκλοφορήσει ως επί πληρωμή DLC για το Mutant Year Zero: Road to Eden στις 30 Ιουλίου, την ίδια ημέρα με τη retail έκδοση του Mutant Year Zero: Road to Eden Deluxe Edition, που περιλαμβάνει το expansion, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*